ACCEPTAREA CONDIȚIILOR


Prin accesarea acestui site web traduceridambovita.com și a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Acest site reprezintă firma S.C. ANAISCONS S.R.L., compania având sediul la adresa  Bd. I.C. Brătianu, Nr. 17A, Etaj 1- Birou 3, oraș Târgoviște, jud. Dâmbovița.

 

DESCRIEREA SERVICIILOR


Traduceridambovita.com pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general, și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil că la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

 

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII


Traduceridambovita.com nu poate fi făcut raspunzatoar în nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi că urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site web.

Traduceridambovita.com nu garantează în nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informațiilor sau al materialelor cuprinse în acest sit. traduceridambovita.com nu garantează rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informațiilor prezentate prin intermediul acestui sit şi nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informații prezente pe site.

Traduceridambovita.com nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul nici unui material prezntat pe acest site. Acestea sunt prezentate în scop informativ și fiind considerate că fiind utile.

Traduceridambovita.com nu poate fi tras la răspundere pentru materialele prezente pe site, acestea sunt prezntate în scop informativ, nu în scop comercial.

 

REGULI GENERALE


Orice utilizator care vizitează acest sit o face pe propria răspundere. Materialele şi informațiile conținute în acest sit sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

 

LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR


traduceridambovita.com nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile sitului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioada nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

 

ÎNCHEIEREA ACORDULUI


traduceridambovita.com își rezervă dreptul de a schimbă termenii, condițiile şi politicile în orice moment fără a anunță în prealabil, prin urmare sunteți rugat să revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.